tirsdag 13. september 2011

Hei og velkommen til bloggen min!

I den hyperkomplekse verden som jeg og alle andre befinner seg i, så må jeg ærlig innrømme at dette er første gangen i mitt liv at jeg har opprettet en blogg. Denne bloggen skal i all hovedsak handle om mine refleksjoner rundt ledelse i skolen i første omgang. Jeg ser med spenning på hvordan dette blir. En kort presentasjon av meg: Jeg er fagleder på Rosenborg skole i Trondheim, en ungdomsskole, som ligger i nærheten av sentrum. Over gjennomsnittet musikkinteressert og dirigerer Småbispan - Bispehaugen Skolekorps. Har mye å gjøre om dagene og kveldene og engasjerer meg veldig i kulturlivet i lokalsamfunnet. Det ligger mye fint i å delta i unger og ungdoms utfoldelse på scenen og ellers.

4 kommentarer:

 1. Hei Mr. Olsen. Ledighet er roten til alt ondt. Takk det til det, brett opp ermene og spill førstefiolin.

  SvarSlett
 2. Skjønner at livet kan bli travelt innimellom, ja! Se fram til å følge bloggen din. Har du kommet i gang med lesinga, for eksempel? Og hvilke tanker gjør du deg om utfordringene på Rosenborg?

  SvarSlett
 3. Det er flott av voksne engasjerer seg også i ungdom og fritid! Men du kan sikkert bruke noe av det du lærer der også inn i skolelederjobben - og helt sikkert noe om bruk av IKT også.

  SvarSlett
 4. Takk for hjelpen i opprettelsen av min blogg. Registrerer også at du kommenterer oss i gruppa. Det er lenge til 17. mai, mon ikke om du skal legge bort dirigentstaven, og komme med et saftig IKT inlegg, som vi kan kommentere :-)

  SvarSlett